EXTRA 40% OFF ON ALL SALES ITEMS WITH CODE: SALE40

BLACK & WHITE

Posted on

Mielőtt belekezdenék a mai bejegyzésembe, nagyon örültem, hogy az előző outfit postomat nagyon sok helyen megosztották, köztük a Marie Claire Magazin Online Best of Street Chic #54 rovatában, a Marie Claire Instagram oldalán, a hivatalos F&F Instagram oldalán és még a Glamour Instagram oldala is megosztotta egy fényképemet! Köszönöm szépen mégegyszer, nagyon jól esett!?

Épp a vonaton ültem, úton Budapest felé, miközben ezt a bejegyzést írtam. Az esti Marie Claire Fashion Days miatt érkeztem ma a fővárosba. Izgalmasnak ígérkezik a hétvége de hogy ti se maradjatok outfit bejegyzés nélkül, ma azzal készültem nektek!

Csütörtökön délután sikerült elkészíteni a képeket a barátnőmmel, igaz picit megviselt az arcom a fárasztó napom után a suliban de azért megérte! Mostanában nagyon jó időnk van, aminek persze én is csak örülök!

A mai szettem egy kicsit sportosabb de még is pár kiegészítő segítségével elegánsabb összhatás lett a végeredmény. A felsőm és a Tote táskám egy Kumoru darab, amit nagy örömömre kaptam a brand-től. Szeretem a letisztult fehér pólókat, valami izgalmas és számomra fontosat jelentő idézettel. Hétköznapokon sokszor csak egy lazább pólót és egy nadrágot viselek, hiszen nagyon kényelmes és egy jó módja a fárasztó napok túléléséhez. Ez a fajta táska viszont nagyon népszerű lett az elmúlt időben, ami nem csoda, mivel nagyon praktikus ha csak pár dologra van szükséged egy délutáni kiruccanáshoz! Mindenképp nézzetek körül a honlapon, szuper dolgokat találhattok! Újabb szerzeményem ez a kicsit designer stílusú kabát a Few Moda csapatától! Csütörtökön délután érkezett meg a csomag és mivel annyira örültem neki, muszáj volt kombinálnom a szettemmel (mellesleg a Fashion Days-en is ezt viseltem)! Cipőként a jelenleg kedvenc Yeezy Boost-omat vettem fel egy fekete H&M-es kalappal, egy high waisted nadrággal és egy Daniel Wellington órával!

Az Instagramomon már írtam róla egy kép alatt, viszont ha még nem jutott el hozzátok a hír, akkor 15% kedvezménnyel tudtok rendelni a hivatalos oldalról, ha a vásárlásnál a zorapalkovics kódot írjátok be! Ha ti is vágytok egy gyönyörű Daniel Wellingon órára vagy csak szeretnétek meglepni vele valakit, használjátok nyugodtan a kupont egészen 2016. január 15.-éig. Én imádom őket, annyira gyönyörűek!

Szép hétvégét nektek! Puszilok mindenkit!

Original Post:http://goo.gl/Jzwc09

Sign up for 20% off on First Order

Enter your email address for stock alerts, discounts, promotions and more!

SEARCH THIS STORE